Vánoční nákupy bez rizika a s garancí výměny vánočních dárků

garance_vanoce_blog_1080x300

U nás jsou vánoční nákupy bez rizika a s garancí výměny vánočních dárků do 31.1.2024

Vážení zákazníci, přichází období shánění vánočních dárků, a protože nechceme abyste měli strach z toho, že vyberete nevhodnou velikost nebo nevhodný dárek připravili jsme pro Vás jako každý rok unikátní vánoční garanci, v rámci které máte možnost výměny zakoupeného zboží přes náš e-shop nebo na prodejnách.

Zboží zakoupené od 1.11.2023 u nás můžete vyměnit podle platných obchodních podmínek až do 31.01.2024 takže už Vás obava z nevhodného dárku nemusí trápit.

Znamená to, že zboží musí být nepoužité, opatřeno visačkami a v původním obalu, pro založení výměny prosím využijte náš formulář, který naleznete ZDE

Vážení zákazníci, vezměte prosím na vědomí, že pokud zakoupíte jako dárek zboží ve výprodeji, nemusí být v budoucnu dostupné pro možnost výměny. V takovém případě máte možnost si zboží vyměnit za jiné ve stejné hodnotě s doplatkem nebo finanční obnos směnit za voucher, který lze uplatnit na cokoli v našem e-shopu a jeho platnost je rok od vydání.

Podmínky výměny v rámci Vánoční garance: 

  • Zboží musí být zakoupeno od 1.11.2023.
  • Případ výměny musí být založen v našem e-shopovém systému nejpozději 31.1.2024 a zboží musí být doručeno nejpozději 9.2.2024.
  • Zboží musí být vyměněno za zboží ve stejné nebo vyšší hodnotě s doplatkem.
  • V případě, že nenaleznete vhodnou variantu pro výměnu můžete požadovat voucher v hodnotě vráceného zboží s platností rok od vydání.
  • Za zboží v rámci Vánoční garance není možné vrátit peníze.
  • Voucher nelze směnit za peníze.

Přejeme pohodové vánoční svátky, Váš CarTec