Montblanc for BMW luggage

hlavicka_cz

Vážení zákazníci, dovolte nám představit něco mimořádného - Montblanc for BMW .. exkluzivní kolekce plná promyšleného designu.

Vybrané materiály, mimořádná kvalita, promyšlený design a špičkové zpracování ukazují, že současný luxus má mnoho stránek.

Tato kolekce luxusních doplňků byla vyrobena ve spolupráci dvou mistrovských značek, díky které je zachycena snaha o inovaci a dokonalost.

Aktuální kolekce se zaměřuje především na zavazadla a doplňky mimořádné kvality, které jsou vhodné nejen pro podnikání ale také pro využití ve volném čase.

Vybírat můžete z několika druhů pánských peněženek, dámské kabelky nebo batohu prémiové kvality s označením bílé hvězdy Montblanc a s nápisem Montblanc for BMW.

Dámská kabelka ikonického vzhledu nabízí dostatek prostoru nejen pro potřebné dokumenty, je uzavíratelná na dvoucestný zip s koženými přívěsky a uvnitř nabízí prostor pro drobnosti. Kabelka navíc nabízí dvě možnosti přenášení a to v ruce nebo přes rameno. Pro příznivkyně sportovnější módy průkopníci z Montblanc a BMW navrhli a vyrobili kožený batůžek, který dodá moderní šmrnc. Batoh disponuje třemi kapsami, kdy největší kapsa je dostatečně velká i pro přenášení dokumentů.

Pro muže jsou v nabídce dvě kožené peněženky s designovým a precizním prošitím z nejkvalitnější reliéfní kůže Saffiano. U peněženek dáváme na výběr z varianty s kapsou na mince nebo bez kapsy na mince.

Kolekce Montblanc for BMW je nyní k dispozici pro objednání.