Novinka od Motorrad - Navigátor ConnectecRide

navigator_hlavicka_600x300_CZ

Bikeři a bikerky,

dovolte mi vám představit horkou novinku, která vyhledá nejen cestu, ale především zážitky z jízdy na vašem biku. 

Jedná se o novou navigaci od BMW Motorrad ConnectedRide, tahle navigace ti umožní dostat se do cíle různými způsoby. Chceš se tam dostat co možná nejrychleji nebo chceš aby se jízda sama o sobě stala nezapomenutelným zážitkem díky vyhledání nových a nezapomenutelných tras? Tahle navigace umí na co si vzpomeneš.

Není to jen navigace, je to plánovač trasy, uložiště zážitků a centrální komunikační systém v jednom. 

BMW ConnectedRide Navigátor se pyšní robustním tělem a nejnovějším hadrwerem a softwerem, díky tomu odolá doslova špinavému prostředí a poskytuje perfektní propojení.

Navigace na motorce působí jako by vše bylo ulito z jednoho kusu, tak perfektně zapadá do prostředí BMW a je navržena tak, že odolá i tomu nejtvrdšímu použití, a když říkám nejtvrdšímu, tak tím myslím hromady prachu, prudké otřesy při jízdě v terénu, mrazu i extrémnímu teplu a co víc, můžeš jej očistit vysokotlakým čističem ve chvíli kdy myješ svůj stroj. Aby tohle všechno navigace zvládla disponuje stupněm krytí IP69 - toto označení patří mezi nejvyšší stupně vůbec.

Pojďme k tomu, co nás všechny zajímá a to je display. Navigace se pyšní 5,5" dotykovým displayem s vysokým jasem - až 800 nitů. Díky tomu zajišťuje velmi dobrou čitelnost při špatné viditelnosti nebo vysokému slunečnímu svitu.

Ptáš se na propojení? ConnectedRide Navigátor spojuje všechna zařízení do jednoho. V případě aktivního propojení TFT displaye a mobilního telefonu s navigátorem se všechny média přehledně zobrazí na display Navigátoru a TFT display na motorce se zabarví šedě. Ovládání je pak velmi intuitivní pomocí multiovladače na levé straně řídítek nebo dotykové. Pokud chceš například využít svůj smartphone, telefonovat nebo poslouchat hudbu stačí jen levým palce intuitivně párkrát kliknout. Pomocí multiovladače můžeš také ovládat hlasitost všech připojených bluetooth zařízení.

Díky aplikace BMW Motorrad Connected a BMW ID můžeš snadno plánovat své trasy, ukládat je do cloudu a snadno synchronizovat s BMW ConnectedRide Navigátorem. Pomocí My Rides pak můžeš vyhodnotit všechny zaznamenané jízdy s ohledem na rychlost, intenzitu brždění, zrychlení a příčný náklon. Pokud spojíš navigátor s hotspotem nebo použiješ vlastní SIM kartu vloženou do navigace aktualizují se ti dopravní informace v reálném čase. 

BMW ConnectedRide navigátor je vhodný pro všechny modely motocyklů vyrobené od roku 2014 prostřednictvím přípravy pro navigaci, v případě že tvůj bike není vybaven přípravou pro navigaci je možné jej dodatečně dovybavit. 

Tak kdy odstartuješ svůj nezapomenutelný zážitek? 

Odkaz na navigaci najdeš po kliknutí ZDE

*u starších modelů motocyklů nemusí být dostupné všechny jízdní data, především u motocyklů, které nejsou vybaveny ABS PRO. Podrobnější informace o funkcích ti poskytne náš servisní tým.