Sezónní zvýhodněné produkty podzim / zima

Zvyhodnene_produktyQ4_Hlavicka_mailing

Vážení zákazníci, 

znáte to přísloví kdo je připraven, není překvapen? Pokud ano, tak nám jistě dáte za pravdu, že příprava vozidla na nadcházející čas je již za dveřmi. 
Připravte se proto na zimu s originálními produkty a doplňky BMW, které jsme pro Vás navrhli tak, aby se Vaše BMW stalo ve Vašich zimních plánech dokonalým společníkem - tyto produkty jsme pro Vás navíc cenově zvýhodnili.

Vybírat můžete ze široké škály příslušenství, od gumových koberečků, které budou perfektně pasovat do Vašeho vozidla až po škrabku a smetáček na sníh.

Pro řidiče, kteří chtějí nasadit nové obutí jsme si připravili nabídku originálních zimních kol a pneumatik, které zajistí excelentní jízdní vlastnosti na mokrém a zledovatělém povrchu.

Protože chceme, abyste si užili na podzim a v zimě perfektní přilnavost, připravili jsme ve spolupráci s prémiovými výrobci pneumatik (např. Goodyear, Dunlop, Michelin a Pirelli) speciální sezónní nabídky na pneumatiky označeny hvězdičkou. 

Pneumatiky BMW se symbolem hvězdy poskytují pohodlnou jízdu, prvotřídní přilnavost a vysokou míru bezpečnosti, se sadou originálních kol BMW jdou ruku v ruce také s perfektním designem. 

Která budou ta Vaše...?